Publicat pe

Cadou otrăvit al lui Ponta și gașca lui: jos cu pfa-urile!

cadou-otravit
cam asa e Romania de fapt, o mare inchisoare, cum sa nu-si doreasca toti sa evadeze!?

Deși doar aparent nu are o legătură directă cu lumea celor care fac handmade sau artizanat, site-ul de față fiind orientat exclusiv pe cadouri care pot fi cumpărate online, acest text va fi totuși o excepție. Este vorba despre mult discutatul „nou cod fiscal“ și cadoul otrăvit care se găsește în el.

Dezbaterile pe care ni le fac în permanență cadou cei care ne guvernează se orientează aproape exclusiv pe câteva lucruri: că se reduce TVA-ul și dacă să aprobe sau nu codul, acum sau de la anul, că președintele se opune ș.a.m.d. Prea puțin despre ce conține noul cod și cum se va aplica. Tocmai de aceea o informație răsuflată din presă ar trebui să ne atragă atenția. Este vorba despre impozitele pe locuințele sutelor de mii de pfa-uri.

Din ce scriu cei de la CAPITAL rezultă că începând cu noul cod fiscal, pentru că vom scăpa de TVA-ul de 24%, va trebui să înghițim cadoul otrăvit din toată brambureala în care ne-a târât cel mai cinstit guvern din câte s-au făcut până acum. PFA-urile vor trebui să plătească impozite mărite, asta pentru că așa cum lesne este de înțeles cei mai mulți dintre cei care fac handmade sau artizanat le fac acasă. Iar dacaă asta este o activitate productivă atunci trebuie impozitată, iar creșterile de impozite vor fi extraordinar de mari, de la 150 de lei se va ajunge la 2000.

Strângerea de gât a celor care lucrează acasă este unul dintre cele mai perfide cadouri pe care ni le tot fac guvernările astea roșii. Sunt în permanență preocupați cum să te jupoaie, nici măcar un singur minut din viața lor nu se gândesc la oameni și la viața mizerabilă pe care vor cu tot dinadinsul să ne facă să o trăim.

Închipuiți-vă că o femeie care face cadouri personalizate acasă, cu foarfeca și hârtia, coase sau tricotează, adică este pfa, își plătește impozitele către stat și ajunge să-și câștige singură salariul, va trebui dintr-odată să plătească impozitul pe locuință de parcă ar fi o fabrică de avioane. Cât poate să câștige un pfa din ăsta? Gândiți-vă la cei care fac mărțișoare, de exemplu, la cei care fac tot felul de obiecte mărunte, handmade sau artizanat, nu contează, la cei care lucrează acasă pe calculator, ca mine de exemplu…

Vor să facă din țara asta o mare închisoare din care toți vor dori să fugă…

Cam asta înseamnă o guvernare de stânga la noi! Un mare rahat, dar nici măcar acesta nu e original, ci e copiat cuvânt cu cuvânt din cărțile lui Lenin…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *