Matei Bitea – handmade

Salut! Vrei publicitate online? In acest site handmade?

handmade-cadou-mariuca-matei-bitea-timisoara
Cadou handmade facut din sticla si materiale celulozice

Deci, ofer o pagina de publicitate asemanatoare cu ce vedeti aici, tuturor celor care vor sa vanda handmade si sunt dispusi sa plateasca o taxa lunara. Practic va ofer spatiu publicitar. Puteti face o pagina, adica sa-mi dati textul si maxim 10 (zece) fotografii, eu va plasez in site-ul meu si daca vindeti bine, daca nu… imi pare rau. Dar eu sper sa vindeti! Ca sa va permiteti sa-mi platiti 50 de lei in fiecare luna pentru publicitatea de pe site-ul acesta. Da, 50 de lei, atat costa publicitatea lunara, ieftin ca braga!

Public aici toate datele pe care doriti dvs (in limita a 5.000 de caractere), adica ce fel de obiecte handmade sau artizanat faceti, cum livrati, aratati cateva fotografii (maxim 10) cum puteti fi contactat, etc…

Eu nu sunt artist de handmade, cel putin nu am pretentia asta. Eu ma ocup cu paginile de internet, si nu neaparat sa le fac ci mai ales sa le promovez, sa le plasez in fata la cautarile cu Google. De fapt, e vorba de publicitate.

Desi initial imi propusesem sa fac acest site cu si despre handmade si sa preiau produsele voastre handmade in regim de consignatie, intre timp m-am gandit ca o sa-mi umplu casa cu tot felul de obiecte… si n-am atata spatiu! Las treaba asta cu consignatia pe mai tarziu…

handmade-mariuca-detaliu-matei-bitea-timisoara
vedere de detaliu a cadoului handmade

Am deschis acest site pentru a ma ocupa de reclama in domeniul handmade. Nu sunt ipocrit sa spun ca sa fac handmade este pasiunea mea, nu, eu am alte pasiuni! Insa stiu sa fac si cateva chestii manuale, adica handmade, ca artizanat este prea mult spus. Obiecte cu care castigam bani cand eram tanar si doream sa merg in vacante.

Astea, obiectele handmade (pe atunci nu le zicea asa) si fotografia m-au ajutat sa termin o facultate si apoi sa am bani de buzunar in orice situatie.

Cred ca acelasi lucru este valabil si acum, de niste bani (de buzunar) are nevoie toata lumea. Sigur ca si acum studentii fac handmade, dar nu numai ei, ci si oameni in toata firea. Motivele sunt, spre deosebire de atunci, mai acute. Adica nevoia de bani este mai mare. Doar ca, spre deosebire de anii tineretii mele, acum poti sa faci cam to ce-ti trece prin cap, cu atat mai mult handamade.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *