reguli generale de vanzare-cumparare si expeditie

Descrierea magazinului online de handmade si artizanat

Am decis sa facem acest magazin online cu produse handmade pentru a ne valorifica pasiunea si daca se poate sa ne ajutam si prietenii, avem destui care fac si ei tot felul de chestii dragute. De fapt suntem deschisi chiar si pentru alti mestesugari handmade si mesteri artizani, tocmai de aceea am decis sa infiintam o mica consignatie. Asadar, site-ul este la inceput, nu avem inca experienta de vanzari online dar ne vom descurca, suntem siguri de asta.

In principiu vom vinde ce facem noi si prietenii nostri. Luam si marfuri in consignatie, ceea ce inseamna ca in schimbul unui comision vom populariza si produsele altora, fie ca sunt handmade, fie produse de artizanat.

Aici sunt aproape in totalitate produse unicat, adica sunt irepetabile in integralitatea lor. Asta inseamna ca in cel mai rau caz vom populariza produse de serie foarte mica.

Primirea produselor si plata

In acest stadiu al dezvoltarii site-ului expedierea se face doar in Timisoara, caz in care taxele de expeditie sunt nule, doar ca trebuie sa va deplasati pana in zona Iulius Mall.

Viitorul apropiat va va aduce produsul cumparat direct acasa, veti plati pretul produsului si taxele de expeditie direct la curier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *